JORNADES I EVENTS

JORNADA: Reptes en l'ensenyament i aprenentatge de l'anglès a primària.

El dia 8 de febrer de 2020 ens trobarem per presentar-os la guia que hem elaborat a partir de les reflexions de les dues jornades anteriors i per conèixer de primera ma actuacions de mestres d'anglès que funcionen. Us hi esperem!!! 


MATERIALS PRESENTATS EN LA JORNADA Reptes en l'ensenyament i aprenentatge de l'anglès a primària DEL 8 DE FEBRER DE 2020

https://drive.google.com/file/d/1O9QcDUs90pXrK6cfzBWJ7oJFxv9A3tdC/view?usp=sharing

2a JORNADA . Presentació del Projecte Meridio de l'Escola Enric Farreny de Lleida

El divendres 22 de febrer de 2019 ens vam tornar a trobar per compartir les dades que s'havien extret de les enquestes i per compartir resultats. També vam comptar amb la presència de l'escola Enric Farreny que ens va explicar el seu projecte Meridio. En el video podeu seguir la presentació.


Podeu trobar més informació de la jornada aquí i una galeria de fotos aquí

1a JORNADA: PRESENTACIÓ DE L'EQUIP ICE

La presentació de l'Equip ICE es va fer el divendres 23 de novembre de 2018  amb una jornada amb el títol "Trobada pedagògica d'impuls a la millora de l'anglès als centres de primària". El programa de la jornada va ser aquest:


Van comptar amb  la presència de la Sra. Neus Lorenzo que ens va fer reflexionaramb la conferència "Projectes transformadors per l'èxit educatiu, des de l'eix del plurilingüísme". Aquesta és la presentació que van seguir.Després vam treballar en grup reflexionant sobre 
  •  una escola plurilingüe ideal
  •  les condicions perfectes per l'aprenentatge de l'anglès a l'escola

Aquests són els vídeos de la Jornada.

Conclusions de les taules de debat.
 Aquest és l'album de fotos de la Jornada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada