QUI SOM

NOM

CENTRE EDUCATIU

Èlia Erta Ruiz
Institut el Pont de Suert


"Amb els anys m'he adonat del vincle tan important entre emoció i aprenentatge. Tenint sempre present que aprendre una llengua és un viatge i no un destí,  disfrutem-lo i compartim-lo ".

Laura Gabernet Foix
Mestra d'anglès- Referent de plurilingüisme, entre altres temes, al CRP del Segrià


Crec fermament en l’aprenentatge informal de les llengües. Des de ben jove que tinc l’afició d’escoltar música i cantar alhora i estic convençuda que això ha influït positivament en el meu aprenentatge de l’anglès i d'altres llengües”.

Montse Irun Chavarria 


INS Joan Oró (Lleida) i Universitat de Lleida


"Les llengües t'obren camins i són uns dels instruments més potents en tot aprenentatge. Amb les llengües mirem el món que ens envolta i ens ajuden a comprendre'l i a estimar-lo. 


Sóc afortunada perquè cada dia aprenc dels meus alumnes i dels meus companys."

Mª Sogues Mesegué SabatéCFA Joan Carles I de Lleida

 

" Estimo la natura perquè la seva existència ens fa lliures i ens ofereix reptes a bastament per consagrar-nos com a persones. Sempre he cregut que l'aprenentatge d'una llengua estrangera és un magnífic camí amb una bona colla de reptes per assolir"

Rosa Ma. Navas BernatMestra d’anglès itinerant de la ZER El Jonc (Camarasa, La Ràpita i Menàrguens)


Sempre m’ha agradat viatjar i l’aprenentatge d’altres llengües m’ha facilitat poder conèixer més a fons diferents llocs i cultures. I quant més viatges, més vols aprendre...”

Olga Teixidó Sanjuan 


Escola “Els Til.lers” , Artesa de Lleida.


M’agrada viatjar, conèixer diferents cultures... el coneixement d’una llengua et proporciona una nova finestra des de la que observar el món” 

Ester Gasset PeiróINS Maria Rúbies (Lleida)

 

Les llengües ens donen l'oportunitat d'aprendre i estimar altres realitats, tan  properes com llunyanes. I conèixer aquestes realitats diverses ens fa créixer i enriquir-nos com a persones”
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada